Steun Brassband Breukelen!

Het zal u vast niet verbazen … een brassband kost geld. Veel geld zelfs! Denk bijvoorbeeld aan uitgaven voor de huur van een repetitieruimte, de honorering van de dirigent, de aanschaf van muziek, het onderhoud van het instrumentarium en van tijd tot tijd zelfs de aanschaf van nieuwe instrumenten. Als volledig ongesubsidieerde vereniging moet Brassband Breukelen dat allemaal zelf ‘verdienen’ met contributies en vergoedingen voor optredens.

Helaas is dat niet voldoende. Wij zijn voor ons voortbestaan afhankelijk van donaties. U helpt ons dan ook enorm door Brassband Breukelen financieel te steunen. Dat kan natuurlijk door een eenmalige gift op onze bankrekening NL05RABO0304654558.

Maar u kunt Brassband Breukelen ook structureel steunen. Daarvoor heeft u de keuze uit vier opties:

DONATEUR
Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 10,- bent u donateur.  U ontvangt 4 maal per jaar onze digitale nieuwsbrief, zodat u op de hoogte bent van de activiteiten en het reilen en zeilen van Brassband Breukelen.

VRIEND
Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,- mag u zich “Vriend van Brassband Breukelen”  noemen. Naast de digitale nieuwsbrief ontvangt u ieder jaar twee gratis kaarten voor ons voorjaarsconcert.

SPONSOR
Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 250,- wordt u sponsor van Brassband Breukelen. Sponsoren kunnen, indien gewenst, de tegenwaarde van de sponsorbijdrage ook in natura aan de band ter beschikking stellen. Neemt u daarvoor alstublieft contact met ons op.

Wij vermelden uw naam of bedrijfslogo op onze website, in de programmaboekjes van onze concerten en in de nieuwsbrieven. Daarnaast ontvangt u natuurlijk ook vier gratis kaarten voor ons voorjaarsconcert en de digitale nieuwsbrief.

AMBASSADEUR VAN BRASSBAND BREUKELEN
In zeer uitzonderlijke gevallen bestaat de mogelijkheid om “Ambassadeur van Brassband Breukelen” te worden. Neemt u hiervoor alstublieft persoonlijk contact op met onze voorzitter.

Als u ons wilt ondersteunen, kunt u hier klikken om het formulier in te vullen. U krijgt een bevestiging van uw ingezonden gegevens.

Momenteel wordt Brassband Breukelen gesponsord door: