In memoriam Jacob Cats

Met verdriet in ons hart delen we het nieuws van het overlijden van onze gewaardeerde erevoorzitter, Jacob Cats. Zijn heengaan laat een leegte achter binnen de Brassband Breukelen-familie.

Jacob was jarenlang een waardevol lid van onze band, een inspiratie voor velen en een buitengewoon enthousiaste muzikant. Zijn passie voor muziek, zijn toewijding aan de band en zijn vriendelijke persoonlijkheid zullen altijd herinnerd worden.

Gedurende vele jaren heeft Jacob met zijn bariton- en euphoniumspel èn zijn liefde voor muziek ons publiek geraakt. In zijn tijd als voorzitter bleek goed over welk organisatietalent hij beschikte;  de bezetting, het instrumentarium, concerten organiseren, de totstandkoming van de cd ‘Music for the common man’, afstemming met organisaties en artiesten zijn slechts enkele van de vele activiteiten waarvoor hij zich heeft ingezet.  Zijn bijdragen aan repetities, optredens en evenementen waren van onschatbare waarde en hebben Brassband Breukelen haar identiteit gegeven en verstevigd.

Jacob was niet alleen een muzikant, maar ook een vriend en supporter voor ons allen. We zullen zijn glimlach en vriendelijke woorden missen, maar zijn muzikale erfenis zal voortleven in de noten die we spelen en in de herinneringen die we delen.

Onze gedachten zijn bij Jacobs familie en vrienden in deze moeilijke tijd. Samen zullen we troost vinden en herinneringen koesteren om Jacob te eren.

Rust zacht, Jacob. Bedankt voor de prachtige muziek en de waardevolle momenten die we met jou hebben mogen beleven. Je zult altijd in ons hart blijven.