Erik van de Kolk gastdirigent bij Brassband Breukelen

Na de aankondiging van het afscheid van Syde van der Ploeg, september jongstleden, heeft Brassband Breukelen haar gedachten laten gaan over de invulling van de ontstane opengevallen post.

Brassband Breukelen is zeer verheugd om te melden dat er is gekozen om voor een periode van ongeveer 6 maanden op projectbasis met Erik van de Kolk een samenwerking aan te gaan.

Erik van de Kolk heeft een grote staat van dienst bij verschillende orkesten in binnen- en buitenland. Zo is hij vaste dirigent van het Gelders Fanfareorkest, de Vriezenveense Harmonie en Emergo uit Castricum en werkt hij met regelmaat met grote en bekende Engelse brassbands.

Erik van de Kolk zal vanaf januari 2021 tot en met het Dutch Open Brass Band Championship -dat gehouden wordt op 12 juni 2021- intensief met Brassband Breukelen een traject gaan afleggen. Deze samenwerking zal in ieder geval voor het eerst te beluisteren zijn tijdens ons voorgenomen jubileumconcert dat we 27 maart 2021 gaan houden in Utrecht.

Onderwijl zal er in 2021 een sollicitatieprocedure worden opgestart, voor een permanente invulling van de ontstane vacature. Houd onze website, Facebook en andere sociale media in de gaten om alles mee te krijgen van het proces aangaande de vacature, nieuws over op handen zijnde concerten en ons muzikale avontuur met Erik van de Kolk.