Home

Brassband Breukelen werd opgericht in 1920. Daarmee is de band één van de oudste Nederlandse brassbands en de band heeft dan ook een zeer rijke historie. 
 
Brassband Breukelen treedt frequent op tijdens festiviteiten en officiële gelegenheden in de regio. Onze concerten worden geregeld opgeluisterd door de medewerking van bekende artiesten, solisten  of andere ensembles.  Ook neemt Brassband Breukelen jaarlijks deel aan de Nationale Brassband Kampioenschappen in de 1e divisie.
In 1998, 2005 en 2010 werd de band in deze Divisie Nederlands Kampioen.
 
De band heeft haar thuisbasis in de Gemeente Stichtse Vecht. In de Muziekschool van Breukelen repeteert de band iedere woensdagavond van 19.30 – 22.00 uur.
 
Facebook

Brass Band Breukelen

1 day 13 hours ago

Na een welverdiende zomerstop zijn we vanavond weer gestart.
We zijn blij met twee nieuwe leden. Welkom Manuela van Vliet (2de Horn) en terug van weggeweest, Ellen van Vliet (solohorn)

Brass Band Breukelen

4 months 2 weeks ago

Vanmorgen al met een delegatie van Brass Band Breukelen acte de présence gegeven bij de opening van de nieuwe brug. En hoe toepasselijk, vanavond ons concert. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de zaal vanavond. Tot vanavond fb.watch/c82QDw_y0-/

Nieuws

Brassband Breukelen is op dit moment op zoek naar een enthousiaste muzikanten voor posities op cornet, Eb bas en percussie. Lijkt het je leuk mee te spelen? 

Onze eerstvolgende activiteit is:

Raadpleeg de agenda voor toekomstige activiteiten!